Хората наказаха партиите! Телевизиите обаче не смеят да говорят за ниската избирателна активност







Хората масово наказаха партиите, партийните лидери и политиците в България. Ниската избирателна активност във вчерашният ден, ясно показа на всички в политиката, че вече никой не им вярва и че никой не очаква някаква промяна. 


Но за телевизиите това не е важно, за тях по - важното е да ни обясняват, кой печелел и кой губел. Въпреки, че печелят единствено задкулисните кръгове, които явно са подготвени вече за това дали ще има кабинет на Борисов или Трифонов.

Народа най-накрая помъдря смятат независими социолози и политолози и предричат, че на следващите избори за президент и парламент през октомври, нещата с активността ще е още по-зле.  

Битките, скандалите, панаирите тип Мая Манолова  в последният парламент отегчиха хората, те осъзнават липсата на искреност в политиците и политиката и затова не искат и да гласуват на избори. 


Големият победител в тези избори са хората, които не отидоха до урините и машините, за да участват в сценарии в които просто нищо не се променя, а само едни политически хиени, подменят други.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Извънредно! Немският Шпигел: Българският изтребител е свален от ракета на САЩ

Демократ ли? Ето я къщата на Радев във Виена!

Десислава Радева сгази лука: Наруга пенсионерка пред очите на минувачи. Прати я на село...