Екслузивно! Герб издигат член на БСП на президентските избори







Проф. Кантарджиев кандидат за президент от Герб


В навечерието на поредните парламентарни избори и предстоящите сложни комбинации за съставяне на правителство ГЕРБ и Борисов са решили да предприемат изненадващ ход, пише вестник „Галерия“. Той най-вероятно ще бъде обявен след вота на 11 юли и ще изненада политическия елит и електората. Тогава ще бъде огласено името на кандидата на ГЕРБ за президент и това ще бъде  проф. Тодор Кантарджиев, който е член на БСП.


Епидемиологът, който бе най-атрактивният член на Националния оперативен щаб, бе пенсиониран неотдавна като шеф на Института за заразни и паразитни болести от служебния здравен министър Стойчо Кацаров. 


Отстраняването му предизвика масово недоволоство, колегите на Кантарджиев дори излязоха на протест, а страстите бяха успокоени, след като професорът бе назначен за консултант на имунизационния процес към Столичната община. Кантарджиев не скри огорчението си, макар да си спести директни нападки към Кацаров, а с чувство за хумор обясни, че явно е „някой“, защото днес не закачат само тези, които са „никои“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Извънредно! Немският Шпигел: Българският изтребител е свален от ракета на САЩ

Демократ ли? Ето я къщата на Радев във Виена!

Десислава Радева сгази лука: Наруга пенсионерка пред очите на минувачи. Прати я на село...