СКАНДАЛНО ВИДЕО! ЧОВЕК НА МАРЕШКИ ОБИКАЛЯ И КУПУВА ГЛАСОВЕ!





Купувачът на гласове пояснява, че неговата комисионна от бизнесмена Владимир Аксиев, който е “в охранителния бизнес”, е 10 лева


Агитатор предлага по 30 лева за преференциално гласуване за определен кандидат на парламентарните избори на 11 юли, виждаме от видео, което ни е изпратил читател на Gospodari.com.





“Цялата случка се случва в казино Империя Пловдив булевард 6-ти септември, този човек се казва Влади и обикаля по казината и агитира хората срещу парички срещу техните ЕГН-та да гласуват за патриотите, давали по 30 лв на човек, от които той щял да вземе 10 лв бил и така другото се чува в клипа”, пише в сигнала си.


Въпросният номер на преференция отговаря на кандидат-депутата Владимир Христофоров Аксиев от партията на бизнесмена Веселин Марешки “Воля”, която ще се яви на изборите след по-малко от десет дни в коалиционен съюз с ВМРО и НФСБ.


В записа агитаторът пояснява, че неговата комисионна за набирането на гласове за бизнесмена Аксиев, който е “в охранителния бизнес” е 10 лева. Той набляга и да се знае, че “работата”, която върши му е по сърце, защото партията, от която е кандидатът с №116 e ангажирана “със социалната политика”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Извънредно! Немският Шпигел: Българският изтребител е свален от ракета на САЩ

Демократ ли? Ето я къщата на Радев във Виена!

Десислава Радева сгази лука: Наруга пенсионерка пред очите на минувачи. Прати я на село...