Извънредно! Немският Шпигел: Българският изтребител е свален от ракета на САЩ










Немското издание Шпигел изнесе сензационна новина преди минути с която хвърля светлина, защо в България се крие какво всъщност се е случило с падналият МИГ 29 и изчезването на майор Терзиев.

Изтребителя е свален от ракета на САЩ, истината е че българските власти знаят това, но прикриват всичко, за да няма напрежение в момент преди изборите. Ако се разчуе, че ракета на САЩ е свалила българският пилот, най - пострадал от всичко това ще е президентът на България Румен Радев, който вече се кандидатира за втори мандат.

В този момент България се управлява от служебен кабинет избран именно от президентът Радев, който пък от своя страна преди да стане президент е бил именно шеф на ВВС на България пишат немците и добавят, всички крият истината, защото се страхуват, че скандала ще стане международен, а в България може да избухнат дори бунтове срещу участието на страната в НАТО.


Коментари

  1. Посочете източник, щото аз не открих нищо в Шпигел. Те са много чувствителни и ще Ви скъсат гъза, не обичат такива шегички.

    ОтговорИзтриване
  2. вижте групата,която споделя фейка и ще ви стане ясно дали е истина

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Десислава Радева сгази лука: Наруга пенсионерка пред очите на минувачи. Прати я на село...

Демократ ли? Ето я къщата на Радев във Виена!