Десислава Радева сгази лука: Наруга пенсионерка пред очите на минувачи. Прати я на село...











Съпругата на президентът Румен Радев с нова изцепка в центъра на столицата. Според очевидци госпожа Радева е наругала зверски пенсионерка, затова, че направила опашка пред една от касите в клон на българска банка. 

Видимо изнервена от опашката и затова, че никой не я е разпознал и не и е обърнал внимание, след като влязла в банката, Радева не издържала и повишила тон на пенсионерка, която в този момент била обслужвана на гише в банката. Думите на Радева буквално цитираме:

- "Ало, дъртата, вече 20 минути ви чакаме да се наприказвате, нямате ли си друга работа, ами постоянно задавате безмислени въпроси?"

В този момент, възрастната жена неразпознала още Радева и казала, че това си е нейна работа и като бърза много да отиде в друг клон. При което Радева избухнала с думите:

" Ти знаеш ли коя съм аз? Отивайте си на село, че вече не се траете паразити, пенсионери без работа, по цял ден сновете наляво, надясно и само опашки правите в цяла София, защото няма кой да ви обръща внимание в къщи. Откъде се пръкнахте толкова пенсионери в София не знам, затова опустяха селата, всички селяци, станахте гражданки.."

После Радева е напуснала гневна клона на банката, споделят запознати явно огорчена, че не и е обърнато подобаващо внимание, а някой е успял дори да и се противопостави..




Коментари

Популярни публикации от този блог

Извънредно! Немският Шпигел: Българският изтребител е свален от ракета на САЩ

Демократ ли? Ето я къщата на Радев във Виена!